Przepis i sposób przygotowania na: Zawijańce z karkówki z parówką
. Zawijańce maczać w jajku rozmieszanym z łyżeczką musztardy i panierować w bułce tartej. Smażyć ze wszystkich stron na złoto. Podawac z ziemniakami , ozdobic świeża natka
karkówka wieprzowa | 1\2 kg |
parówki | 3-4 sztuki |
papryka marynowana | 6-7 pasków |
jajko | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
Sól himalajska różowa drobnoziarnista jodowana Prymat | do smaku |
pieprz | |
olej do smażenia | |
musztarda | 1 łyzeczka |
Papryka słodka mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: