Pieczarki w cieście

Pieczarki w cieście

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    80dag
  • mąka

    40dag
  • mleko

    2 szklanki
  • jajka

    2
  • sól, pieprz

  • sok z cytryny

  • olej

  • majeranek Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić , umyć ,osączyć , odciąć ogonki, opruszyć solą ,pieprzem i majerankiem, skropić sokiem z cytryny. Z mąki, mleka i jaj oraz 1\\2 szklanki wody przygotować ciasto, posolic do smaku i usmażyć na rozgrzanej patelni.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Koper

22.09.2010 09:56
fajne:)

misia53

21.09.2010 09:38
Zabieram do mojej księgi

Monika193

20.08.2010 17:50
przepis do wypróbowania :) będzie pyszne danie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat