Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    5 sztuk
  • pomidor

    1 sztuka
  • szczypiorek

    1 pęczek
  • majonez

    wg uznania
  • sól, pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajko ugotować na twardo. Pokroić w kostkę. Do tego pokroić pomidora i drobno posiekany szczypiorek. Posolić i popieprzyć do smaku. Wymieszać z majonezem. Do kanapek.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Bernadeta1

18.12.2013 23:40
prosta i najsmaczniejsza

KasiaK90

17.12.2011 09:36
pyszna

Juleczka20

21.11.2011 15:06
super

Jaheira11

05.05.2011 23:17
pyszności

tomek18

30.03.2011 13:34
uwielbiam tą paste

ziutula

08.02.2011 15:40
pyszne jedzonko...

anja3107

19.11.2010 15:52
świetna jest

Tahitha

23.10.2010 08:48
Lubie taką pastę. Ja dodaję jeszcze jakąś wędlinę do tego, drobno pokrojoną oczywiście.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat