Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z cukinią na zielono
Kroki postępowania
Koperek kroję, przekładam do wysokiego pojemnika, dodaję orzechy, słonecznik.ser pokrojony, czosnek, oliwę.
koper świeży | 1 pęczek |
oliwa | 1/3 szklanki |
ser żółty | 5 dkg |
orzechy włoskie | 2 łyżki |
słonecznik łuskany | 1 łyżka |
czosnek | 1 ząbek |
sól i pieprz | 1 do smaku |
makaron penne | 150 g |
cukinia | 1 sztuka |
fasolka szparagowa | 20 dkg |
sól | 1 do smaku |
olej | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: