Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jeżynowa maślanka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jeżyny 2 garście
maślanka 200 ml
cukier brązowy 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Jeżynowa maślanka

Jeżyny przebrać. Opłukać wodą. Rozgnieść widelcem. Dodać maślankę. Udekorować jeżyną i listkami bazylii. Posypać cukrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak