Koktajl jagodowo-kokosowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

  Przepis doceniony przez Doradcę Smaku
Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

Składniki:

  • jagody

    1/2 litra
  • maślanka

    400 mililitrów
  • mleko kokosowe

    200 mililitrów
  • cukier trzcinowy

    1 1/2 łyżki
  • sok z cytryny

    1/2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jagody przebrać, opłukać i osuszyć. Do jagód dodać maślankę, cukier, sok z cytryny i mleczko kokosowe. Składniki dokładnie zmiksować. Schłodzić przed podaniem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Łucja 03.09.2013 23:33
pyszne połączenie :)
Mniam 26.07.2013 15:42
Pyszny koktajl.
malaczarna23 26.07.2013 13:50
pyszniutki :)
Janina 26.07.2013 13:09
Pyszności;)
Konczi 26.07.2013 13:07
wygląda super, bardzo lubię
czekoladka_m 26.07.2013 12:43
Brzmi pysznie;)
Robert10 26.07.2013 10:21
fajny smak
martynia6 26.07.2013 10:21
chętnie wyprobuję bo bardzo lubię kokoski;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat