Składniki:
botwinka | 2 pęczki |
buraki czerwone | 2 szt (małe) |
bulion warzywny | 500 ml |
bulion wołowy | 500 ml |
woda | 600 ml |
śmietana 12% | 150 ml |
koperek | 1 pęczek |
ocet | |
cukier | |
sól i pieprz |
botwinka | 2 pęczki |
buraki czerwone | 2 szt (małe) |
bulion warzywny | 500 ml |
bulion wołowy | 500 ml |
woda | 600 ml |
śmietana 12% | 150 ml |
koperek | 1 pęczek |
ocet | |
cukier | |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: