Jajka z farszem pieczarkowym

Jajka z farszem pieczarkowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    10 dkg
  • olej

    2 łyżki
  • majonez

    2 łyżki
  • sól, pieprz

    do smaku
  • jaja na twardo

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka przekroić wyciągnąć żółtko.Pieczarki zetrzeć na tarce i podsmażyć na oleju.Rozgnieść widelcem żółtka dodać zimne pieczarki ,majonez ,doprawić do smaku i dokładnie wymieszać.Napełnić białka masą pieczarkową.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (12)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

romanrafal

09.03.2014 12:31
pyszne jajeczka

Granita

08.01.2014 09:04
bardzo smaczna kombinacja

[email protected]

04.03.2013 11:49
super smaczne

Krystyna32

14.03.2012 15:57
super

misia53

02.09.2011 23:08
bardzo smaczne

barbara11561

09.06.2011 01:12
Smaczne:)

MAR3STA

30.03.2011 23:03
znakomite!

Ania67

14.01.2011 14:26
Dla mnie bomba- sama robię podobne:)

Anna169Hosz

12.12.2010 21:10
Smaczne, bardzo lubię.

mysza666

26.11.2010 10:39
Pieczarki uwielbiam, jajka też lubię...to jest to:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat