spagetti po napoleonsku

spagetti po napoleonsku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makaron spagetti

    1
  • boczek

    0,250
  • mięso mielone wołowe

    0, 500
  • przecier pomidorowy

    1
  • cebula biała

    1
  • pietruszka

    1
  • sol piepsz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

a rozgrzanym olej wrzucamypokrojony w kostke boczek i cebule,nastepnie wrzucamy mieso mielone po usmarzeniu dolewamy z 2 szklanki wody dusimy do zagotowania,dodajemy przecier pomidorowyna koniec dajemy make rozrobiona z woda i wlewamy do potrawy mieszamy az potrawa zgestnieje.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat