Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowe zapiekanki

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 100 gram
pieczywo wieloziarniste
ser żółty 100 gram
ketchup pikantny
masło do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Domowe zapiekanki

Pieczarki obrać i pokroić w plasterki. Podsmażyć na maśle. Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Na pieczywie umieścić pieczarki, posypać serem żółtym. zapiekać w piekarniku około 10 minut w 180 stopniach Celsjusza lub na patelni na maśle. Gotowe zapiekanki polać ketchupem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 28.07.2015 22:30
takie są najlepsze
AnnieB 28.07.2015 16:52
Bardzo apetyczne, aż ślinka leci ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak