Składniki:
ryż do risotto | 200 g |
Bulion grzybowy | 1 kostka |
bulion wołowy | 1 litr |
masło | 2 łyżki |
grzyby suszone | 4 garście |
cebula | 1 |
natka pietruszki | |
parmezan | |
wino białe | 3/4 szklanki |
Pieprz czarny mielony Prymat |
ryż do risotto | 200 g |
Bulion grzybowy | 1 kostka |
bulion wołowy | 1 litr |
masło | 2 łyżki |
grzyby suszone | 4 garście |
cebula | 1 |
natka pietruszki | |
parmezan | |
wino białe | 3/4 szklanki |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: