Sposób przygotowania
SKŁADNIKI: 2 szklanki ugotowanej ryby w małych kawałkach, 4 jajka, 4 ciepłe tosty, 2 łyżki mleka, 4 łyżki masła, musztarda, sól i pieprz.
SPOSÓB WYKONANIA: Rozbić jajka i wymieszać jak na jajecznicę. Doprawić solą, pieprzem i musztardą. Dodać mleko i rybę. Rozpuścić masło i usmażyć na nim jajecznicę. Podawać na tostach.
SPOSÓB WYKONANIA: Rozbić jajka i wymieszać jak na jajecznicę. Doprawić solą, pieprzem i musztardą. Dodać mleko i rybę. Rozpuścić masło i usmażyć na nim jajecznicę. Podawać na tostach.
Komentarze
Dodaj komentarz
Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !
Emilia22
Konto zablokowane
Konto zablokowane
Smakosz6
PaniMISIOWA
Jolanta40
plocia