Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlet cielęcy

2.0
(8)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cielęcina bez kości 100 g
sól do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat 3-4 łyżki
jajko 1 szt
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlet cielęcy

Mięso umyć, osuszyć i ubić tłuczkiem. Lekko posolić. Panierować w rozmąconym jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju. Podawać z ulubionymi dodatkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak