Wątróbka panierowana

Wątróbka panierowana

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątroba wieprzowa

    1/2 szt
  • jajko

    1 szt
  • mąka do panierki

  • sól

  • tłuszcz do smażenia

  • przyprawa uniwersalna Kucharek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wątróbkę podzielić na małe kawałki, a następnie lekko stłuc młotkiem do mięsa. Posolić i posypać wegetą. Przyprawione kawałki wątróbki obtoczyć w mące ,jajku i tartej bułce i smażyć krótko na rozgrzanym tłuszczu.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Pajecznik

16.11.2010 00:11
uwielbiam taką wątróbkę:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat