Przepis i sposób przygotowania na: Piernik z dżemem
Kroki postępowania
Przelać do formy i piec przez 60 minut w nagrzanym do 180 stopni piekarniku.
mąka | 4 szkl |
Soda oczyszczona Prymat | 2 łyżeczki |
olej | 1 szkl |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 1 opakowanie |
dżem porzeczkowy | 1 słoik |
cukier | 1 szkl |
kakao | 2 łyżki |
jajko | 5 szt |
cukier waniliowy | 16 g |
mleko | 2 szkl |
cynamon Prymat | 2 łyżeczki |
Przelać do formy i piec przez 60 minut w nagrzanym do 180 stopni piekarniku.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: