Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twaróg z rzodkiewką i szczypiorkiem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 1 pęczek
twaróg 400 gram
szczypiorek 1 pęczek
jogurt naturalny 100-150 gram
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Twaróg z rzodkiewką i szczypiorkiem

Twaróg zmiksować razem z jogurtem do uzyskania jednolitej konsystencji. Rzodkiewkę umyć i pokroić w paseczki, szczypiorek posiekać. Następnie dodać całość do sera i dokładnie wymieszać. Na koniec doprawić do smaku solą i pieprzem. Serek idealnie nadaje się na kanapki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 21.05.2015 15:23
bardzo lubię i często robię
Magula 08.04.2015 09:58
pyszny na sniadanko
olkaaa 08.04.2015 07:30
fajny na śniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak