Przepis i sposób przygotowania na: mielone z musztardą na szpinaku
Kroki postępowania
wyrobić na gładką masę
SMACZNEGO :)
mięso mielone wieprzowe | 0,5 kg |
cebula biała | 1 szt |
jajko | 1 szt |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 2 łyżeczki |
szpinak mrożony | 4 kostki |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | |
Musztarda sarepska Prymat | 2 łyżeczki |
tłuszcz do smażenia | |
Bułka tarta klasyczna Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: