Jajka faszerowane pastą z makreli

Jajka faszerowane pastą z makreli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórek kwaszony

    2 sztuki
  • majonez

    1 łyżka
  • makrela

    1 w oleju
  • jaja na twardo

    8 szt
  • cebula

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka przeciąć na pół, wydrążyć żółtka. Makrelę wyłożyć do miseczki i rozdrobnić na kawałki, dodać drobno posiekaną cebulkę, pokrojone w kostkę ogórki, żółtka, majonez, sól i pieprz. Wszystko delikatnie zamieszać. Pastą faszerować białka ugotowanych jajek.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (16)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Natalia/tubisiek

04.06.2013 22:06
fajny pomysł!

[email protected]

29.01.2013 22:13
uwielbiam takie proste przepisy

czekoladka_m

29.01.2013 14:59
bardzo lubię pastę z makreli:)

Katarzyna59

11.07.2012 18:18
apetyczne

kuklik

16.04.2012 10:18
wspaniałe

Iwusia

04.04.2012 23:16
uwielbiam makrelę, lubię jajka i majonez wiec to coś dla mnie :]

Iwona51

10.11.2011 08:11
uwielbiam jajka faszerowane

ilka_86

02.09.2011 08:40
pyszna pasta

MAR3STA

04.02.2011 17:21
smaczne;)

justyna111

29.09.2010 16:40
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat