Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z ostrą wkładką

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 1 kg
ogórek konserwowy Smak kilka szt
Musztarda sarepska Prymat kilka łyżek
boczek wędzony 15 dag
kiełbasa 15 dag
cebula biała 2 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
margaryna 3/4 kostki

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z ostrą wkładką

Mięso pokroić na kotlety i rozbić porządnie tłuczkiem.
Każdy kotlet posypać solą, pieprzem i posmarować grubo musztardą.
Kiełbasę, boczek i cebulę drobno pokroić- rozłożyć na kotletach.
Na każdy kotlet położyć połówkę ogóreczka SMAK z chili- zawinąć roladki- można spiąć lub owinąć nićmi.
Podsmażyć z wszystkich stron na złoto na margarynie- podlewać wodą lub bulionem i dusić około 1,5 godz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 10.07.2015 07:47
dobra wkładka, dobre roladki
Jagódka77 24.02.2015 21:03
lubię takie roladki
Adamorek 23.02.2015 10:59
ostro smaczne
Franciszek 23.02.2015 10:06
Super przepis
Renataj 23.02.2015 09:37
Smaczna propozycja na obiad:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak