Przepis i sposób przygotowania na: Żurawinowiec
Masa:
Margarynę ucieramy z cukrem pudrem i alkoholem. Batoniki np Pawełki o smaku awokado rozpuszczamy w mleku. Mieszamy z masą i przekładamy placki.
margaryna | 1 szt |
jajko | 9 szt |
proszek do pieczenia | 3 łyzeczki |
żurawina suszona | 20 dag |
czekolada gorzka | 20 dag |
cukier | 20 dag |
mąka | 20 dag |
margaryna | 1,5 szt |
cukier puder | do smaku |
alkohol | do smaku |
baton | 3 szt |
mleko | 8 łyzek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: