Przepis i sposób przygotowania na: Salceson, czyli rolada z wafli
Składniki polewy podgrzewam w garnuszku, aż się połączą ze sobą, studzę i smaruję wierzch rolady.
Odstawiam do całkowitego stężenia
masło lub margaryna | 1 kostka |
cukier | 0,5 szklanki |
kakao | 3 łyzki |
wafle tortowe | 1 opakowanie |
galaretka agrestowa | 1 opakowania |
herbatniki | 1 opakowanie |
masło lub margaryna | 1 kostka |
cukier | 1,5 szklanki |
mleko 3,2% | 4 łyżki |
kakao | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: