polewka- zupa

polewka- zupa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mąka

    3 łyżki
  • sól

    2 łżeczki
  • woda

    3 litry
  • kefir

    0,5 litra
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Gotujemy 2,5 litra wody z solą. Pozostałe 0,5 litra mieszamy z mąka i dolewamy do garnnka. Gdy zupa zacznie się prawie gotować dodajemy kefir. Mieszamy. Podajemy z ziemniakami lub makaronem. Danie dobre podczas postu lub dla osób na diecie

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

agata1722

16.08.2011 15:58
przepyszne

wanda5

20.09.2010 18:00
to ma byc podczas diety wiec nie musi super wygladac!

mikrusiak

10.08.2010 20:15
jak dla mnie to za apetycznie to nie wygląda...;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat