Składniki:
gulaszowego mięsa wieprzowego (szynki lub łopatki), | 400 g |
cebula | 2 duze |
czosnek | 1 zabek |
olej do smażenia | 3 lyzki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
niepełna łyżka mąki do zagęszczenia sosu | |
smietana 18% | 2 lyzki |
cukinia | 2 młoda |
gulaszowego mięsa wieprzowego (szynki lub łopatki), | 400 g |
cebula | 2 duze |
czosnek | 1 zabek |
olej do smażenia | 3 lyzki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
niepełna łyżka mąki do zagęszczenia sosu | |
smietana 18% | 2 lyzki |
cukinia | 2 młoda |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: