Przepis i sposób przygotowania na: pekińska z czosnkiem niedźwiedzim ze śmietaną
- wsypać suszony czosnek niedźwiedzi i wymieszać
- śmietanę wymieszać z sokiem z cytryny i wlać do surówki,dobrze wymieszać
- SMACZNEGO
kapusta pekińska | 1 nieduża |
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat | 2 łyżki |
Sól morska ziołowa Prymat w młynku | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
cukier | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
śmietana 12% | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: