Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
mielona baranina
700 g -
jajko
-
czosnek
1-2 ząbki -
kolendra
świeża -
mięta liście
-
pomidorki cherry
10-13 szt. -
masło
50 g -
olej słonecznikowy
-
jogurt naturalny
50 g -
majonez
100 g -
Kminek mielony Prymat
1/2 łyżeczki -
Gałka muszkatołowa mielona Prymat
1/2 łyżeczki -
Kolendra cała Prymat
-
Chili pieprz cayenne mielone Prymat
-
Party Dip Czosnkowy Prymat
-
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz czarny mielony Prymat
Sposób przygotowania
Kroki postępowania





Szaszłyki smażymy na rozgrzanym oleju po ok.1 min. z każdej strony.

Szaszłyki podajemy z dipem czosnkowym.
Komentarze (4)
Nie masz konta? Zarejestruj się