Przepis i sposób przygotowania na: Ucierane ciasto jogurtowe z jabłkami i rodzynkami
2. Ciasto pieczemy w 180 stopniach przez 40-45 minut. (do suchego patyczka). Ostudzone posypujemy cukrem pudrem.
jogurt naturalny | 180 g |
jaja | 3 sztuki |
olej | 3/4 szklanki |
mąka pszenna | 2,5 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
rodzynki | 3/4 szklanki |
jabłka | 2 sztuki |
cukier puder | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: