Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Suszone grzyby myjemy, wkładamy do garnka z wodą (0,5 l), chwilę moczymy i gotujemy do miękkości ,przecedzamy a wywar redukujemy o połowę. Przestudzone grzyby wkładamy do miksera i z wywarem miksujemy na gładką pastę.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wygląda smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    uwielbiam zupę grzybową..takiego kremu jeszcze nie jadłam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokus

    pieknie podany
  • 0
    10410966_678113462281236_7455861174554495752_n
    Opublikowano

    Kuchnia Marty

    musi obłędnie smakować!
  • 1
    7
    Opublikowano

    luna76

    bardzo apetycznie wygląda
  • 1
    received_1208638852592767
    Opublikowano

    Konczi

    aksamitny i piękny - zapachniało ...
  • 0
    010
    Opublikowano

    2milutka

    wow rewelacyjny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    krem idealny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    przepięknie podana
  • 1
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    Prześlicznie podane, piękne zdjęcia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agata3

    idealny krem :)
  • 1
    36267de07d33750bcec85f27c6d45727
    Opublikowano

    wyattearp

    pyszna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    musi byc pyszny
  • 0
    dsc_1830
    Opublikowano

    norweska20

    maga smaczna zupa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata92

    Ciekawy pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !