Przepis i sposób przygotowania na: Co zrobić z nadmiarem łososia, czyli faszerowane drożdżówki :)
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
mąka pszenna | 280 g |
drożdże świeże | 15 g |
woda letnia | 3 łyżki |
olej | 1/4 szklanki |
sól | 1/3 łyżeczki |
wrzątek | 1/3 szklanki |
jajko | 1 szt do posmarowania |
łosoś wędzony plastry | 100 g |
rukola | 2 garści |
serek śmietankowy | 100 g |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
oliwa | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: