Brzoskwinie zapiekane pod ciastem karpatkowym.

Brzoskwinie zapiekane pod ciastem karpatkowym.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • brzoskwinie w puszce

    1 opakowanie
  • karp

    1 na karpatkę, gotowe
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Brzoskwinie układamy w formie do sufletów. Przygotowujemy ciasto karpatkowe, brzoskwinie zalewamy ciastem.pieczemy 35 minut w 220 stopniach.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

usmiech

22.10.2011 19:08
dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat