Malinowo-jeżynowy jogurt z makaronem

Malinowo-jeżynowy jogurt z makaronem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • maliny

    30 dag
  • jeżyna

    15 dag
  • cukier

    2 łyżki
  • jogurt naturalny

    1 opakowanie
  • makaron

    20 dag
  • bita śmietana

    do dekoracji
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kolka ładnych owoców odłożyć do dekoracji, pozostałe połączyć z jogurtem i cukrem, wszystko zmiksować. Makaron ugotować al dente, polać jogurtem, obsypać świeżymi owocami, ozdobić bitą śmietaną.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

romanrafal

12.06.2012 16:43
lubię takie jedzonko

olkaaa

21.01.2012 20:36
fajne

Iwona51

07.12.2011 10:50
super

Natalia/tubisiek

08.08.2010 09:04
uwielbiam jeżyny :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat