Pudding ryżowy z miodem

Pudding ryżowy z miodem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mleko

    150 ml
  • miód

    1 łyżka
  • borówki

    1 łyżka
  • cynamon

    szczypta
  • ryż

    6 (ugotowany)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ryż rozgotować na mleku, dodać cynamon, zamieszać. Nałożyć na talerz. Polać miodem i posypać borówkami.

Smacznego

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat