zupa z młodej kapusty z koperkiem

zupa z młodej kapusty z koperkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kostki rosołowe

    2 szt.
  • ziemniaki młode

    1/2 kg
  • koperek

    1 pęczek
  • liść laurowy

    2 szt.
  • ziela angielskiego Prymat mielone

    4 szt.
  • pieprz biały Prymat

    do smaku
  • kapusta

    1 młoda
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kostki rosołowe zagotuj w litrze wody, Dodaj poszatkowana kapustę i pokrojone młode ziemniaki.Pod koniec gotowania dodaj liście laurowe i ziele angielskie. Tuz przed podaniem dołóż posiekany koperek. Dopraw pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

dorotka0000025

24.10.2013 16:20
fajny pomysl

mamusia1

28.08.2013 08:56
moja ulubiona

mamusia1

19.07.2013 08:09
pyszna i smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat