Bigos z młodej kapusty

Bigos z młodej kapusty

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa śląska

    1 szt
  • żeberka

    1 pasek
  • koncentrat pomidorowy

    1 szt
  • liście laurowe Prymat

    4 szt
  • ziele angielskie całe

    4 szt
  • kapusta

    1 młoda
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Zeberka gotujemy, gdy będą na wpół miękkie dodajemy poszatkowaną kapustę i wrzucamy liście laurowe i ziele angielskie. Mieszamy i gotujemy na małym ogniu. Dodajemy pokrojoną w kostkę kiełbasę i koncentrat pomidorowy. gotujemy około 1 godzinę.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

kotlet

02.05.2011 23:25
super wygląda- pewnie wyśmienicie smakuje

Ela15

23.04.2011 21:31
jednym słowem pycha!!!

Ela15

23.04.2011 21:31
jednym słowem pycha!!!

iwona332

24.09.2010 00:01
super

Anita21

10.09.2010 17:49
bigosik super

krzyniu1984

13.08.2010 13:35
przepyszne!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat