Składniki:
bób | 500 g (ugotowanego i obranego) |
fasola szparagowa żółta oczyszczona | 200 g |
kasza jaglana | 100 g |
rosół | 1,25 litra |
cebula | 1/2 małej |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
sól | |
Czosnek suszony Prymat |
bób | 500 g (ugotowanego i obranego) |
fasola szparagowa żółta oczyszczona | 200 g |
kasza jaglana | 100 g |
rosół | 1,25 litra |
cebula | 1/2 małej |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
sól | |
Czosnek suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: