Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta jajeczna z chrzanem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Lista składników

jajka ugotowane na twardo 6 szt
chrzan tarty 1-2 łyżki
jogurt naturalny 2-3 łyżki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
sok z cytryny do smaku

dodatkowo

pomidory 3-4 szt
rzodkiewki
koper świeży

Przepis i sposób przygotowania na: pasta jajeczna z chrzanem

Ugotowane na twardo jajka obrałam i dobrze rozgniotłam widelcem. Wymieszałam z jogurtem, chrzanem i sokiem z cytryny. Doprawiłam do smaku solą. Wymieszałam.

Pomidory pokroiłam na grubsze plastry. Wycisnęłam na nie (szprycą do dekorowania) pastę jajeczną. Przyozdobiłam pokrojoną w kostkę rzodkiewką, pomidorami i koperkiem.

Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 24.08.2014 11:26
pyszne kanapeczki
Pani Domu 23.08.2014 20:55
apetycznie wygląda
Monika-twin 23.08.2014 10:19
lubie taka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak