Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pekinki do każdego mięsa.
Kroki postępowania
Weź szklankę i wlej do niej 3 łyżki oliwy z oliwek, 3 łyżki wody. Wsyp do szklanki sos z torebki i wymieszaj. Przelej wszystko do miski.
Smacznego.
kapusta pekińska |
1 sztuka mała
|
papryka konserwowa |
1 większa papryka
|
pomidor |
1 sztuka
|
kukurydza w puszce |
3 łyżki
|
cebula biała |
1/2 sztuki
|
Sos sałatkowy paprykowo-ziołowy węgierski Prymat |
1 opakowanie
|
oliwa |
3 łyżki
|
woda letnia |
3 łyżki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: