Sposób przygotowania

Zagotować szklankę wody z cukrem, mieszając. Ostudzić. Truskawki umyć, usunąć szypułki. Zmiksować blenderem. Wciąż miksując, dodawać zimny syrop. Przelać do zamykanych pojemników. Wstawić do zamrażarki i co 2 godziny przemieszać. Po sześciu godzinach będzie gotowy. Rozłożyć do pucharków i udekorować.
Przepis znajduje się na moim blogu Kuchenne rozterki początkującej blogerki http://gorzko-gorzki.blogspot.com/

Komentarze

  • 1
    img_20170610_142920
    Opublikowano

    Mira85

    prosty i smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gracer

    super przepis na deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Znakomity na upały.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    idealny na upalne dni

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !