Przepis i sposób przygotowania na: Zupa porowa z grzankami czosnkowymi
Kroki postępowania
Dodajemy do cebulki z czosnkiem. pod przykryciem podduszamy przez około 5 minut.
Smacznego :)
bułka | 1 szt. |
czosnek | 2 ząbki |
oliwa | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
cebula biała | 1 szt. |
por | 2 szt. |
czosnek | 4 ząbki |
sól do smaku | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
bulion warzywny | 2 litry |
limonka | 1 |
rozmaryn | |
orzechy nerkowca | 1 łyżka |
słonecznik łuskany | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: