Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

1. Soję moczymy na noc w zimnej wodzie, gotujemy w lekko osolonej wodzie przez godzinę. Soja powinna być lekko twarda.


Komentarze

  • 2
    dsc_1830
    Opublikowano

    norweska20

    smakowity wypiek...chętnie bym taki zjadła
  • 2
    11
    Opublikowano

    halinah

    pyszności taki chleb
  • 2
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    domowy pychota
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Pyszny domowy chlebek.
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wspaniały chleb
  • 2
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    domowe pieczywo najsmaczniejsze :))))
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszny chlebek
  • 3
    p1100027
    Opublikowano

    gosia56

    pyszny chlebek;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    wspaniały chleb :):) fajny pomysl z ta soją :)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    takiego jeszcze nie robiłam fajnie musi smakować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    Taki chlebek to pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    wspaniały , zdrowy , domowy chlebek :-).

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !