Krem tortowy cytrynowy

Krem tortowy cytrynowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    3/4 kostka
  • \"Palma\" lub \"Kasia\"

    1/2 kostka
  • jajka

    2 sztuka
  • cukier

    4 łyżka
  • cukier waniliowy

    1 opakowanie
  • sok z 1 cytryny

  • skórka z 1 cytryny

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka, cukier i cukier waniliowy ubić na parze, dodać (po jednej łyżce) do zmiksowanego masła z margaryną, połączyć z okiem i skórką z cytryny.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

kamilaj

29.08.2010 19:15
ciekawy smak

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat