Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa do andruta

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 1
cukier 1 szklanka
kwaśna śmietana 1 szklanka
jajko 1
galaretka 1
andrut

Przepis i sposób przygotowania na: Masa do andruta

Margarynę rozpuścić z cukrem, do tego dadać kwaśną śmietane, jajko całe rozbić ze śmietaną i dodać galaretkę.
Wszytsko razem podgrzać do lekkiego zagotowania, ok 5 minut.
Zimną masą przełożyć wafle.

Smacznego !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 16.08.2011 09:27
super
gusia1000 16.09.2010 17:21
Przydatny przepis.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak