Masa do andruta

Masa do andruta

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • margaryna

    1
  • cukier

    1 szklanka
  • kwaśna śmietana

    1 szklanka
  • jajko

    1
  • galaretka

    1
  • andrut

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Margarynę rozpuścić z cukrem, do tego dadać kwaśną śmietane, jajko całe rozbić ze śmietaną i dodać galaretkę.
Wszytsko razem podgrzać do lekkiego zagotowania, ok 5 minut.
Zimną masą przełożyć wafle.

Smacznego !

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iwona332

16.08.2011 09:27
super

gusia1000

16.09.2010 17:21
Przydatny przepis.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat