Farsz do cepelin

Farsz do cepelin

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • boczek

    100 g
  • olej

    1 łyżka
  • kapusta kiszona

    250 ugotowana
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę, jeśli jest bardzo kwaśna, przepłukać wrzątkiem. Odcisnąć z nadmiaru soku, ugotować .Boczek drobno posiekać i zeszklić na oleju. Wymieszać boczek z kapustą dokładnie.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

SyMiki

04.12.2011 11:58
pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat