Przepis i sposób przygotowania na: Drożdżowe koperty z serem i pieczarkami
Kroki postępowania
Czosnek obrać i zmiażdżyć. Przecier wymieszać z olejem i dodać czosnek.
drożdże | 3 dkg |
mleko | 0,5 szklanki |
olej | 1 łyżka |
jajko | 1 |
sól | 1 łyzeczka |
cukier | 1 łyżeczka |
mąka | 2 szklanki |
siemię lniane | 3 łyzki |
przecier pomidorowy | 3 łyżki |
czosnek ząbki | 3 |
olej | 4 łyżki |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 |
pieczarki | 30 dkg |
ser żółty | 30 dkg |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku | |
chilli |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: