Przepis i sposób przygotowania na: Muffinki z czekoladową posypką i powidłami
Kroki postępowania
Pieczemy ok 35min w tem 180st do suchego patyczka.
jajko | 1 szt |
cukier | 1 szkl |
cukier waniliowy | 30 g/ duże opakowanie |
powidła śliwkowe | 4 łyżki |
mleko | 1 szkl |
olej | 1/4 szkl |
mąka tortowa | 2 szkl |
kakao | 3 łyżki |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
Soda oczyszczona Prymat | 1/2 łyżeczki |
amaretto | 2 łyżki |
kawa rozpuszczalna | 1 łyżeczka |
czekolada mleczna | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: