Przepis i sposób przygotowania na: Bułeczki z rabarbarem
Kroki postępowania
Rabarbar obrać i pokroić na patelni rozpuścić cukier i lekko zezłocić do karmelu wrzucić rabarbar i smażyć kilka minut, ale nie za długo, aby się nie rozpadł.
mąka pszenna | 7,5 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
masło | 20 dag |
mleko | 2 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
drożdże | 10 dag |
rabarbar | 60 dag |
cukier | 0,5 szklanki |
mleko | 1,5 szklanki |
budyń waniliowy | 1 sztuka |
jajko | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: