Szparagi w boczku Eli

Szparagi w boczku Eli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szparagi białe

    1/2 pęczka
  • szparagi zielone

    1/2 pęczka
  • sól

    do smaku
  • cukier

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szparagi obrać.Do wrzącej wody dodać soli i cukru do smaku,włożyć szparagi i gotowac 5 minut.Szparagi wyjąć z wrzątku,przełożyć do lodowatej wody i ostudzić.Każdy szparag owinąć plastrem boczku i spiąć trzema wykałaczkami.Piec na grillu aż boczek będzie chrupki.Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

bietka

15.08.2011 08:05
ciekawe

oliwkowa

22.05.2011 20:55
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat