Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekany chleb z boczkiem pod beszamelem
Kroki postępowania
Doprawić do smaku solą i gałką, chwilę gotować.
Sos wylać na chleb z boczkiem. Zapiekać 20 minut w temp. 180 stopni.
Podawać na ciepło.
chleb | 3 kromki |
jajko | 1 sztuka |
boczek wędzony | 3 plastrów |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
mleko | 3/4 szklanki |
masło | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżeczka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
ser żółty | 3 plastry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: