Przepis i sposób przygotowania na: Grochówka
Cebule należy pokroić w drobną kostkę zrumienić na oleju i dodać do zupy, gdy groch będzie już miękki należy zupę już wyłączyć, posolić, dodać pieprz, słodką paprykę, czosnek granulowany i majeranek.
groch | 300 g |
kiełbasa | pół kg |
słonina | 10 dag |
Majeranek suszony Prymat | 2 łyżki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | |
olej do smażenia | |
cebula | 2 szt |
marchewka | 2 szt |
ziemniaki | 4 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: