Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biała surówka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1/2 małej głowki
seler korzeniowy 1 mała sztuka
rzodkiew biała 1 duza sztuka
por (biała część) 1 sztuka
koperek 1 łyżka
Sól ziołowa jodowana Prymat do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
majonez 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Biała surówka

Marchew, selera oraz rzodkiew obieramy i razem z kapustą ścieramy na tarce do warzyw o grubych oczkach. Pora czyścimy i kroimy w kostkę. Wszytkie składniki mieszamy, przyprawiamy solą oraz pieprzem oraz odroiną cukru i majonezem. Podajemy jako dodatek do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kejti 27.05.2014 13:28
Super do obiadu :-)
DorotaZ 08.03.2014 10:04
Bardzo smaczna surówka:) Taka inna na odmianę:)
Konczi 08.03.2014 08:36
Połączenie smaczne, zdrowe i apetycznie wyglądające :)
luna76 08.03.2014 07:56
Ciekawy przepis:)
pestka 08.03.2014 07:51
bardzo ciekawy zestaw składników tej surówki
Lidzia 08.03.2014 07:03
Smaczniutka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak