Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej i selera naciowego

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 30 -40 dkg
seler naciowy 1 łodyga
papryka czerwona 1 sztuka mała
marchewka 1 sztuka
oliwa 2-3 łyżki
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej i selera naciowego

Kapustę drobno pokroić.
Z papryki wydrążyć środek, pozbyć się pestek i pokroić w cienkie i krótkie paski.
Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce o małych oczkach.
Seler pokroić w cienki plasterki.
Wszystko razem połączyć i dodać oliwy, doprawić pieprzem i przyprawa do sałatek.
Najlepiej odstawić do lodówki na godzinę żeby się przegryzła :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adam/ZUB3R 04.06.2014 23:10
wygląda smacznie
IwonaDD 07.03.2014 18:39
pyszna surówka
IwonaKa 02.03.2014 14:27
pyszna surówka,takie lubię
gibli 24.02.2014 17:50
smaczna surówka
adelajda 22.02.2014 17:03
smacznie i zdrowo :)
Iwona32 17.02.2014 11:06
dobre mmmmm
Bernadeta1 17.02.2014 00:07
smaczna i bardzo zdrowa
mitek111 15.02.2014 18:25
smacznie i zdrowo
DorotaZ 15.02.2014 18:16
Muszę koniecznie wypróbować :)
Czyki 15.02.2014 14:41
Zdrowo i smacznie:)
Piotr-21 15.02.2014 14:39
po prostu pyszna
dodi 15.02.2014 14:27
bardzo dobra i zdrowa suróweczka
Barbara/zuza22_85 15.02.2014 14:15
bardzo dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak